Direktlänk till inlägg 12 november 2012
Som barn jag minns alltid älskat att laga mat, vet inte om det finns en logisk anledning eller kanske genetik för detta, men jag känner mig så fantastiskt vad man kan göra i ett kök, för mig är det som om du blev ett slags trollkarl som har tusen och en kombinationer förhäxa någon få sprida lukter som kan utlösa den största passioner, spinning det bästa av texturer för den största glädje vinnande smaker som skulle vara glada över att vara modig.
Matlagning är att upptäcka en ny värld varje gång du slår på en brännare, är som att lägga en del av dig som kommer att smälta, så det är en passion, en passion som blir påtaglig i varje snitt du gör, varje slag du lägger släcka eftersom de flesta av behoven samt det största nöje.
Faktum är att vår mat är att erövra världen. Peruansk mat är den mest mångsidiga och läckra i världen, med cirka 5.000 rätter. En särskild del av köket i Peru är att det finns livsmedel och smaker av fyra kontinenter i ett enskilt land. Gastronomi i ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|